Retourneren/ retourbeleid

RUILEN EN RETOURNEREN

Binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling kun je je nog bedenken en ons laten weten dat je het artikel terug wilt sturen of wilt retourneren in onze winkel. Bewaar je verzendbewijs goed. Je mag het artikel natuurlijk passen, maar bij het ruilen of retourneren dient het artikel ongebruikt en in goede staat te zijn. Retour kosten zijn voor eigen rekening.

 

Besteld in de webshop

 

Een artikel besteld via de webshop kan op twee manieren worden geretourneerd. Het pakket kan worden teruggestuurd naar ons retouradres of worden teruggebracht naar onze winkel. Je kunt ervoor kiezen om je bestelling binnen de bedenktermijn naar ons terug te zenden, maar je mag ons ook binnen de bedenktermijn laten weten dat je een bestelling wilt retourneren. Dit kun je doen door een bericht te sturen naar weborder@dumphuis.nl . Nadat je dit bij ons hebt gemeld heb je 14 dagen de tijd om het product te retourneren.

 

Hoe stuur je een bestelling terug?

 

Als je een bestelling wilt retourneren verzoeken we je het retourformulier in te vullen. Dit formulier is meegestuurd in het pakket. Vul de reden van retour in op het retourformulier en stuur deze in het pakket mee terug. Het benoemen van de reden is niet verplicht, maar wij willen dit wel graag weten om onze service te kunnen verbeteren. Plak de retoursticker over je eigen adres heen. Mocht de retoursticker niet zijn bijgevoegd, schrijf dan goed leesbaar het onderstaande adres op een papiertje en plak deze over je eigen adres. Het pakket kun je sturen naar:

 

Dumphuis Doetinchem bv

T.a.v. Webshop retourneren

Houtkampstraat 62

7001 EC Doetinchem

 

Het enige dat je hoeft te doen is het pakket in te pakken, het retourformulier toe te voegen en de retoursticker op te plakken. Je krijgt een ontvangstbewijs van de vervoeder. Bewaar deze totdat je retour geheel is afgehandeld. Jij bent zelf verantwoordelijk voor het correct retourneren van het artikel.

 

Retourafhandeling

 

Binnen twee weken nadat je je hebt bedacht en dit bij ons hebt aangegeven, geven wij jou je geld terug via de door jou gekozen betaalmethode. Wij mogen wachten met terugbetalen totdat wij de geretourneerde artikelen hebben ontvangen of totdat je hebt aangetoond dat je de bestelling hebt geretourneerd. Heb je online of in de winkel betaald met een VVV-bon dan ontvang geen contant geld terug maar een Dumphuis kadobon voor het geretourneerde bedrag.

 

Stuur je de gehele order retour, dan ontvang je het volledige aankoopbedrag inclusief de verzendkosten terug. Indien je een gedeelte van jouw bestelling retourneert, dan krijg je alleen het volledige aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen terug.

 

Je kunt de artikelen natuurlijk passen: geretourneerde artikelen dienen voor zover mogelijk ongebruikt en in goede staat te zijn. Je bent zelf verantwoordelijk voor gebruiksschade die veroorzaakt is door gebruik dat verder gaat dan nodig is om de fit, het comfort en de uitstraling van een product te bepalen.

 

Terugbrengen naar de winkel

Je kunt het pakket ook terugbrengen naar de winkel, in plaats van terugzenden per post. Neem het retourformulier mee naar de winkel. Je krijgt in de winkel contant je geld terug.

 

Gekocht bij Dumphuis Doetinchem

 

Wanneer je een artikel bij Dumphuis Doetinchem hebt gekocht, binnen 14 dagen ruilen of retourneren. We kunnen alleen een artikel terugnemen als je de kassabon meebrengt. Voor afgeprijsde artikelen geldt: niet goed = tegoedbon.

 

Ruilen

 

Heb je jouw bestelling ontvangen en ben je niet tevreden, dan kun je in de winkel je bestelling ruilen. Neem altijd het retourformulier mee naar de winkel. Zonder retourformulier kunnen wij helaas geen artikelen ruilen in de winkel. Artikelen die je gekocht hebt in de winkel kun je ook binnen 14 dagen, op vertoon van de kassabon, ruilen.

 

 

Extra informatie retourafhandeling

 

Wij zijn door de overheid verplicht om dit wettelijke modelformulier aan te bieden voor het (deels) retourneren van een order. Wij adviseren je om dit modelformulier niet te gebruiken. Gebruik liever het retourformulier te vinden op onze website www. dumphuis.nl/retourneren-retourbeleid  dit is makkelijker in te vullen en voor ons makkelijker te verwerken. Wanneer je dit wettelijke voorgeschreven modelformulier gebruikt, hebben wij meer administratieve handeling en dat vertraagt het retourproces. Daarnaast vinden wij het formulier van de overheid niet klantvriendelijk, terwijl we je graag goed van dienst zijn.

Verzending

1 - 3 werkdagen

Ruime collectie

sportprijzen, vrijetijds-, outdoor-, jacht- en werkkleding

Gerenomeerde merken

o.a. Cars-jeans, Scotch&Soda, Levi's, Lee jeans, No Excess, Petrol Industries